Απίστευτο – 3χρονο παιδί επιβίωσε μόνο του για τρεις μέρες στη Σιβηρία

 

Ένα παιδί τριών ετών ανακτά τις δυνάμεις του σήμερα στο νοσοκομείο, καθώς επέζησε επί τρεις ημέρες μόνο του μέσα στο κρύο της σιβηριανής τάιγκα, ανακοίνωσαν οι αρχές της περιφέρειας της Τούβα, στη νότια Ρωσία.

Ο Τσερίν Ντοπτσούτ βρέθηκε την Τετάρτη μέσα στο δάσος σε απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων από το χωριό του έπειτα από μια γιγάντια επιχείρηση διάσωσης, καθώς τρεις ημέρες νωρίτερα το παιδί είχε διαφύγει της προσοχής της γιαγιάς του παίζοντας με τους σκύλους της οικογένειας και είχε εξαφανιστεί. Στην περιοχή ζουν πολλοί λύκοι και αρκούδες.

«Οι γιατροί λένε πως συνέρχεται από το σοκ και πως η κατάστασή του είναι ικανοποιητική», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ντολαάνα Σαλτσάκ, μια εκπρόσωπος των περιφερειακών αρχών. «Τρώει και παρά το κρύο δεν αρρώστησε», πρόσθεσε.

Ο Τσολμπάν Καρά-ουλ, ο πρόεδρος της σιβηριανής δημοκρατίας της Τούβα, εξήγησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως το παιδί βρέθηκε αφού απάντησε στις φωνές του θείου του, ο οποίος ερευνούσε την περιοχή μαζί με τους διασώστες.

«Τα κατάφερες μικρέ!», πρόσθεσε. «Αφηγήθηκε πως έφαγε όλη τη σοκολάτα που είχε στην τσέπη του και μετά χαλάρωσε. Βρήκε ένα στεγνό μέρος, κάτω από ένα μεγάλο δένδρο, και κοιμήθηκε».

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*