Απίστευτο – Άφησαν έξι παιδιά να πεθάνουν κατά τη βάφτισή τους σε ποταμό

0
8

 

Κάτω από αδιευρκίνιστες συνθήκες πέθαναν έξι μικρά παιδιά κατά τη διάρκεια της βάπτισής τους σε έναν ποταμό της ανατολικής Ζιμπάμπουε, όπως ανακοίνωσαν την Τετάρτη οι αρχές της τοπικής κοινωνίας.

«Έξι παιδιά πέθαναν την Τρίτη κατά τη βάπτισή τους στο χωριό Μουρίγουο», στην επαρχία της Ανατολικής Μασοναλάνδης, ανέφερε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τσάριτι Τσαράμπα. «Η αστυνομία έχει θορυβηθεί πολύ από τον θάνατο αυτών των αθώων παιδιών. Συνιστούμε στους ανθρώπους να μην επιδίδονται σε επικίνδυνες πρακτικές υπό το πρόσχημα της ελευθερίας του θρησκεύεσθαι«, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, τα θύματα μετείχαν σε μια ομάδα συνολικά εννέα παιδιών ηλικίας από 1 μέχρι 9 ετών που επρόκειτο να βαπτιστούν από δύο μέλη μιας χριστιανικής αίρεσης.

«Αφού αντιλήφθηκαν ότι τα παιδιά ήταν νεκρά, οι δράστες έφυγαν από την περιοχή, αλλά συνελήφθησαν. Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας», είπε η Τσαράμπα.

Ένας περαστικός βρήκε τα πτώματα των έξι παιδιών, αφού προηγουμένως είχε συναντήσει τυχαία ένα άλλο παιδί που έτρεμε από το κρύο: ήταν μόλις τεσσάρων ετών και κατάφερε να βγει σώο από το ποτάμι.

Οι συνθήκες του θανάτου των παιδιών παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενδέχεται όμως να πέθαναν από το κρύο, αφού στη Ζιμπάμπουε μόλις μπήκε ο χειμώνας.

Υπενθυμίζεται ότι οι διάφορες αιρέσεις και οι γκουρού που υποστηρίζουν ότι κάνουν θαύματα γνωρίζουν μεγάλη άνθιση στη Ζιμπάμπουε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here