Απίστευτο τέρας: Διασκέδαζα τον ομαδικό βιασμό της 11χρονης κόρης μου

0
9

 

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τους ομαδικούς βιασμούς της 11χρονης κόρης του, ξεστόμισε ένας πατέρας κατά τη διάρκεια της ανάκρισης αλλά και στη δίκη. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει ακόμα και την αστυνομία και τους δικαστικούς.

Είπε ότι άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά την κόρη του από τα 11 της χρόνια. Αργότερα άρχισε να τη δίνει σε άλλους άντρες να τη βιάζουν για 2 χρόνια. Μάλιστα έβαζε και αγγελίες σε ιστοσελίδες και προσκαλούσε άλλους παιδεραστές να την κακοποιήσουν σεξουαλικά και να τη ναρκώσουν.

Μάλιστα είχε τραβήξει βίντεο από έναν άλλο άντρα και τον ίδιο να κακοποιούν το ανήλικο κορίτσι ενώ ήταν αλυσοδεμένο στο κρεβάτι. Της είχαν καλύψει το πρόσωπο και της είχαν φορέσει κολάρο σκύλου.

Το παιδί φαίνεται να παλεύει και να ουρλιάζει «σταμάτα, σε παρακαλώ μπαμπά». Το κύκλωμα παιδεραστίας αποκαλύφθηκε πέρυσι και 8 άντρες έχουν κατηγορηθεί για πάνω από 500 αδικήματα.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης είπε ότι «λυπάται» αλλά όσα ακολούθησαν αυτή τη φράση σοκάρουν ακόμα περισσότερο: «Θα είμαι ειλικρινής. Ήταν διασκεδαστικό όσο κράτησε αλλά ξέφυγε από τα όρια».

Δικαστήριο στη δυτική Αυστραλία καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε 22 χρόνια φυλακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here