Απίστευτος Τούρκος: Μήνυσε τη σύζυγό του επειδή προσέβαλε τον Ερντογάν

0
8

 

Από τους πιο πιστούς οπαδούς του Ταγίπ Ερντογάν αποδείχθηκε ένας Τούρκος οδηγός φορτηγού, που έφτασε στο σημείο να μηνύσει τη σύζυγό του, επειδή προσέβαλε τον πρόεδρο της χώρας.

Ο 40χρονος είχε προειδοποιήσει την εδώ και τρία χρόνια σύζυγό του επανειλημμένως να μην βρίζει τον Ερντογάν, όταν τον έβλεπε στην τηλεόραση, σύμφωνα με φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ της Τουρκίας. Ομως εκείνη τον αψήφισε, προκαλώντας τον μάλιστα να την καταγράψει και να την καταγγείλει.

Ο άνδρας δεν της χάλασε χατήρι. Κατέγραψε τις «προσβολές» της συζύγου του και υπέβαλε μήνυση. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η υπόθεση θα φτάσει στο δικαστήριο.

«Την προειδοποιούσα συνεχώς και την ρωτούσα γιατί το κάνει. Ο πρόεδρός μας είναι καλός άνθρωπος και έκανε καλά πράγματα για την Τουρκία», είπε ο σύζυγος-οπαδός του Ερντογάν στην εφημερίδα Yeni Safak.

Ομως, εκείνη απτόητη- σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- συνέχισε να προσβάλει τον πρόεδρο της Τουρκίας, ή άλλαζε κανάλι όταν τον έβλεπε στην τηλεόραση.

«Και ο πατέρας μου να έβριζε ή να προσέβαλε τον πρόεδρο, δεν θα τον συγχωρούσα και θα έκανα το ίδιο», υποστήριξε ο 40χρονος. Πάντως και εκείνη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Αντίθετα, έβαλε μπροστά τη διαδικασία του διαζυγίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Τουρκία ολοένα και περισσότεροι- από δημοσιογράφοι και blogger μέχρι ακόμη και μαθητές- καταλήγουν στο δικαστήριο γιατί προσέβαλαν τον Ερντογάν ή άλλους αξιωματούχους της κυβέρνησης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here