Απλήρωτες οι καθαρίστριες του ΟΑΣΑ

0
6

 

Σε απεργία για ενδέκατη ημέρα είναι οι καθαρίστριες που εργάζονται για λογαριασμό εταιρείας και έχουν αναλάβει τον καθαρισμό των μπλε λεωφορείων, καθώς παραμένουν απλήρωτες για πάνω από 4 μήνες.

Οι οδηγοί των λεωφορείων μετά το τέλος της βάρδιας παίρνουν φαράσι και σκούπα και καθαρίζουν μόνοι τους τα λεωφορεία προκειμένου το πρωί οι επιβάτες να τα βρουν καθαρά.

Σήμερα το πρωί συγκεντρώθηκαν στην αφετηρία των λεωφορείων στην Εθνική Άμυνα στον Χολαργό ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Όπως είπαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η εταιρεία για την οποία εργάζονται καθυστερεί τις πληρωμές τους χρόνια τώρα, έχει προχωρήσει σε μείωση του μισθού τους ενώ προκειμένου να μην πληρώνει όλο τον μισθό τους, τους δίνει επιπλέον ρεπό. Το ωράριό τους είναι 9 το βράδυ με 3 τα ξημερώματα.

Η εταιρεία πληρώνεται κανονικά από τον ΟΣΥ υποστήριξε το μέλος της διοίκησης εργαζομένων ΟΑΣΑ, Απόστολος Κασιμέρης και τόνισε ότι η εταιρεία έχει πει «απίστευτα ψέματα» για τις γυναίκες που εργάζονται στον καθαρισμό των λεωφορείων, όπως ότι πληρώνονται κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here