Πολίτες αποδοκίμασαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε Καλλιθέα, Βύρωνα, Κάρπαθο (ΒΙΝΤΕΟ)

0
5

 

Εξαγριωμένοι πολίτες αποδοκίμασαν τη Δευτέρα τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη στην Καλλιθέα, τον υπουργό Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη στον Βύρωνα καθώς και κυβερνητικούς βουλευτές στην Κάρπαθο.

Καλλιθέα

Στην Καλλιθέα σημειώθηκε ένταση το απόγευμα της Δευτέρας, σε εκδήλωση για την Παιδεία στην οποία παραβρέθηκε ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Φίλης. Έξω από το κτίριο όπου ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί η συζήτηση βρέθηκαν εκπαιδευτικοί, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν κατά την είσοδό του.

Δείτε το βίντεο:

Βύρωνας

Αντιεξουσιαστές έκαναν κατάληψη το απόγευμα στον δημοτικό κινηματογράφο του Βύρωνα, όπου επρόκειτο να μιλήσει σε εκδήλωση ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης. Η εκδήλωση, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ματαιώθηκε.

Κάρπαθος

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ήρθαν αντιμέτωποι με κατοίκους της Καρπάθου στο μνημόσυνο του Κώστα Ηλιάκη. Οι κάτοικοι κατά την κατάθεση στεφάνου, τους αποδοκιμάζουν έντονα με εκφράσεις όπως «ψεύτες» και «κλέφτες». Χρειάστηκε η παρέμβαση του αδελφού του αδικοχαμένου αεροπόρου μας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here