Αποδοκιμάστηκε ο Αποστόλου στη Λάρισα (ΒΙΝΤΕΟ)

0
9

 

Από χθες είχε προαναγγείλει ότι θα ταξιδέψει στη Λάρισε όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με αγρότες για όσα τους προβληματίζουν και τα θέματα που τους αφορούν, το φορολογικό, το ασφαλιστικό και άλλα.

Ωστόσο, σήμερα ο ίδιος ο υπουργός προτίμησε να προσέλθει αρκετά νωρίς στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου στο κέντρο της Λάρισας, προκειμένου να μην έρθει αντιμέτωπος με τους αγρότες που είχαν συγκέντρωση από τις 9.30 και τον περίμεναν με πανό.

Όμως την ώρα που μιλούσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο εκδήλωσης – διαλόγου με τους αγρότες, προκλήθηκε ένταση και αναστάτωση καθώς αγρότες εισέβαλαν στον χώρο.

Αγρότες που προέρχονταν από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, αρχικά ήρθαν σε έντονο διαπληκτισμό με την αστυνομία γιατί δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης, αλλά στη συνέχεια μπήκαν από τη δεύτερη πόρτα της αίθουσας αποδοκιμάζοντας τον υπουργό, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Παρά την ένταση, ο ίδιος ο κ. Αποστόλου διαρκώς καλούσε τους μαινόμενους αγρότες να πάρουν τον λόγο στο βήμα, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό. Οι αγρότες αποχώρησαν λίγα λεπτά αργότερα.

Το κέντρο της Λάρισας πάντως από νωρίς το πρωί είχε μετατραπεί σε φρούριο με μία διμοιρία των ΜΑΤ να βρίσκεται σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το Χατζηγιάννειο, αλλά και διάσπαρτους αστυνομικούς, δυνάμεις της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας, να βρίσκονται σχεδόν σε όλη την περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here