Αποχώρησαν άλλα 24 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

0
4

 

Είκοσι τέσσερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την Νομαρχιακή Επιτροπή Α’ Θεσσαλονίκης, με 15 μέλη να προσχωρούν στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Σε κοινή δήλωση τους τα 15 μέλη τονίζουν ότι δεν μπορούν να υπηρετήσουν ένα νέο Μνημόνιο και δηλώνουν ότι θα υπερασπιστούν το «περήφανο και μαζικό όχι» στο δημοψήφισμα μέσα από τις γραμμές της Λαϊκής Ενότητας.

Το κείμενο υπογράφουν οι: Αζούδης Θόδωρος, Αναστασιάδης Νίκος, Αθανασιάδου Μυρσίνη, Βοσκόπουλος Γιώργος, Γκίγκας Μάκης, Μαλαχτάρης Παύλος, Μοναστηρίδης Μηνάς, Μορέλλας Βασίλης, Ρασπάκου Σούλα, Σουλτανίδου Χριστίνα, Στακτόπουλος Παναγιώτης, Σταματόγιαννη Κική, Ταρπάγκος Ανέστης, Χατζηαριστεράς Δημήτρης, Ψωμά Νίκη.

Παράλληλα, άλλα 9 μέλη που κινούνται στο κλίμα της ομάδας «53» υπέβαλαν την παραίτησή τους, ενώ αναμένεται η αντίδραση άλλων 4 που ανήκουν στο ίδιο κλίμα.

Μεταξύ των παραιτηθέντων είναι και ο Νίκος Σαμανίδης, ο οποίος είναι δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και ήταν ο τελευταίος γραμματέας της οργάνωσης του παλαιού Συνασπισμού, αλλά και της Ν.Ε. Α΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στις εκλογές του Ιανουαρίου παραιτήθηκε από τη θέση αυτή και έκτοτε δεν αναπληρώθηκε. Ο κ. Σαμανίδης αποχωρεί και από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα.

Οι παραιτηθέντες ασκούν κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης και κάνουν λόγο για ακύρωση της επιλογής του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here