Αποκλείει ντιμπέιτ με τον Σάντερς ο Ντόναλντ Τραμπ

0
6

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέκλεισε το ενδεχόμενο να λάβει μέρος σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τον διεκδικητή του χρίσματος των Δημοκρατικών, Μπέρνι Σάντερς.

Μία ημέρα αφότου δήλωσε ότι θα ήθελε να αναμετρηθεί με τον Σάντερς σε μια τηλεοπτική συζήτηση ο Τραμπ απέρριψε το ενδεχόμενο αυτό λέγοντας ότι θα ήταν «απρεπές» και ότι το σωστό είναι να συμμετάσχει σε ένα ντιμπέιτ με το πρόσωπο στο οποίο θα επιλέξουν να δώσουν το χρίσμα οι Δημοκρατικοί.

«Θα περιμένω για να συζητήσω με αυτόν που θα τερματίσει στην πρώτη θέση στο Δημοκρατικό Κόμμα, πιθανόν την αγύρτισσα Χίλαρι Κλίντον», ανέφερε ο Τραμπ σε μια ανακοίνωσή του.

Η εκστρατεία του Σάντερς τασσόταν υπέρ ενός ντιμπέιτ με τον Τραμπ αφότου η ιδέα συζητήθηκε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης του μεγιστάνα των ακινήτων την εβδομάδα που πέρασε. Ο γερουσιαστής του Βερμόντ εξέφρασε απογοήτευση για την απόφαση του Τραμπ.

Ο Τραμπ επικαλέστηκε το ότι τα τηλεοπτικά δίκτυα ήταν απρόθυμα να δώσουν τα -τουλάχιστον- 10 εκατομμύρια που θα εισέπρατταν από μια τέτοια τηλεμαχία σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. «Θα μου άρεσα να αναμετρηθώ με τον Μπέρνι», ανέφερε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών σε μια εκδήλωση στο Φρέσνο, στην Καλιφόρνια. «Αλλά τα δίκτυα ήθελαν να κρατήσουν τα λεφτά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here