Απολαυστικός ο Τράγκας για το νέο «κομοδινί» μαλλί του…

0
60

Ο Γιώργος Τράγκας μίλησε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη στον Αντέννα και γέλασε και…το παρδαλό κατσίκι. Ειδικά όταν αναφέρθηκε στο νέο «κομοδινί» μαλλί του!

Διαβάστε και βγάλτε συμπέρασμα:

«Εγώ δεν είμαι ένα νεαρός, είμαι ένα τζόβενο. Εχτές που πήγα στο Λαγονήσι και βούτηξα στα νερά βγήκα λίγο Αμφίπολη… Θα σας πω για το μαλλί μου που είναι σε αθλία κατάσταση.

Ήμουν στο εξωτερικό με την γυναίκα μου και είχαμε μπει σε ένα κομμωτήριο. Μου λέει η γυναίκα μου πήγαινε να κόψεις το μαλλί σου, βάλε και λίγο χρωμοσαμπουάν αυτό που βάζω κατά καιρούς γιατί ασπρίζουν πάρα πολύ τα μαλλιά μου.  Αυτή η κυρία στο κομμωτήριο κατάλαβε να τα βάψω πολύ και να τα κόψω λίγο. Ξαφνικά άρχισε επί 25 λεπτά να μου τα περνάει με ταβανόβουρτσα.

Βλέπω και έναν κύριο να περνάει και να μου αφήνει ένα καφέ στο κέντρο του κεφαλιού, ήταν σαν κομοδίνο! Γιατί μου αφήνετε τον καφέ; Sorry, μου απαντά αυτός. Η γυναίκα μου, μου λέει δεν σε κυκλοφορώ γιατί είσαι σαν playmobil.

Πάμε σε άλλο κομμωτήριο και ζητώ να κάνω ντεκολορασιόν. Με παίρνει και με μπουγαδιάζει αλλά καιγόταν όλο το κρανίο μου. Καιγόμουν τρομακτικά. Μετά άρχισε και αυτή να βάφει. Κάνω έτσι και βλέπω ένα τριανταφυλλί μαλλί. Και μετά πήγα στον Teo και μου το έφτιαξαν».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here