Απολύθηκε η μετρ του ιστορικού καφέ «Zonar’s» λόγω… Σαμαρά;

0
19

 

Έχασε τη δουλειά της η μετρ του ιστορικού καφέ «Zonar’s» στην Αθήνα, καθώς φέρεται να μην αναγνώρισε τον πρώην πρωθυπουργό και αρνήθηκε να του βρει τραπέζι, καθώς δεν είχε κάνει κράτηση.

Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr, το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό καφέ και ο ίδιος είναι από τους τακτικούς πελάτες του. Συχνά, λοιπόν, επιλέγει να κάνει ραντεβού του εκεί, συνδυάζοντας τις επαφές του με μικρά και απολαυστικά διαλείμματα, καθώς το κατάστημα είναι διάσημο για τις υπηρεσίες του.

Κατά τη διάρκεια των εορτών επισκέφθηκε το «Zonar’s», ωστόσο η μετρ τον ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο τραπέζι. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν αντιλήφθηκε ότι η υπάλληλος δεν τον είχε αναγνωρίσει και φέρεται να ξαφνιάστηκε με το «απαγορευτικό». Επέμεινε και ζήτησε από τη μετρ να τον εξυπηρετήσει, κάτι που δεν έγινε παρά μονάχα με παρέμβαση του ιδιοκτήτη του καταστήματος, Χρύσανθου Πανά.

Ο τελευταίος λέγεται ότι επιχείρησε να δώσει τέλος στο περιστατικό και βρήκε τελικά τραπέζι στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απόλαυσε τον καφέ του με πολιτική παρέα, όπως πάντα. όμως, το συμβάν δεν είχε αίσιο τέλος για την υπάλληλο. Όπως υποστηρίζουν τα parapolitika., grτο λάθος της το πλήρωσε… με την απόλυσή της, που της κοινοποιήθηκε από τη διεύθυνση του καταστήματος λίγες ημέρες αργότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here