Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Sinead O`Connor

0
25
31/08/2014. Electric Picnic Music Festival. Pictured Sinead O'Connor performing at Electric Picnic today. Photo: Sam Boal/Photocall Ireland

 

«Πήρα υπερβολική δόση (…) Αν δεν το έγραφα αυτό, τα παιδιά και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν ποτέ. Θα μπορούσα να είμαι νεκρή για εβδομάδες πριν το μάθουν. Είμαι μια φρικτή μητέρα και φρικτός άνθρωπος, που έμεινα μόνη μου. Κλαίγοντας για εβδομάδες». Αυτό το σημείωμα κινητοποίησε τους θαυμαστές της και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Ιρλανδία, με άλλο όνομα, την εντόπισε η αστυνομία και της προσφέρθηκε η απαραίτητη ιατρική βοήθεια. Κοντινό της πρόσωπο ανέφερε πως βρέθηκε και είναι πλέον ασφαλής.

Στο επίμαχο σημείωμα αναφερόταν ακόμα στην πικρή διαμάχη της με τον Donal Lunny, αναφορικά με τον γιο τους Shane, τον οποίο δεν της επιτρέπουν να δει ακόμα κι όταν είναι αδιάθετος.

Η 48χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, που είναι περισσότερο γνωστή για το κομμάτι του 1990 «Nothing Compares 2 U», είχε υποβληθεί τον Αύγουστο σε υστερεκτομή και, όπως έγραφε, «ούρλιαζε κι έκλαιγε για εβδομάδες» ενώ οι «δύο τελευταίες νύχτες την τελείωσαν».

«Χρειάζομαι ένα καινούριο σπίτι, μια νέα δουλειά, μια νέα ζωή… Η μουσική τελείωσε για μένα. Η μουσική μού το έκανε αυτό. Με έκανε αόρατη, δολοφόνησε την ψυχή μου. Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική…», έγραφε, «έχασα τα πάντα, τη δουλειά μου, το σπίτι μου, τους γιους μου, τη μήτρα μου, τα μεγαλύτερα παιδιά μου, την ταυτότητά μου. Δεν μπορώ να περάσω τα Χριστούγεννα με αυτούς τους ανθρώπους ποτέ ξανά. Έχω βρεθεί σε μια γωνία που με κάποιο τρόπο δεν με έχει σκοτώσει ακόμα. Δεν έχω οικογένεια, δεν έχω σπίτι, δεν έχω δουλειά».

Η 48χρονη είχε μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε.

Πλέον έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here