Αποστάσεις Μπαλάφα από Κουρουμπλή: Σαφώς και υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για τη ρύπανση

0
35

 

Αποστάσεις από τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή έλαβε σαφώς ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας ο οποίος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «Ε» τόνισε: «Ευθύνες για τη ρύπανση του Σαρωνικού θα αποδοθούν προς πάσα κατεύθυνση. Εμείς δεν θα το ξεχάσουμε το θέμα. Προφανώς υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες τις οποίες εγώ δεν μπορώ να τις αποδώσω. Οι παραιτήσεις είναι ζήτημα πρωθυπουργού».

Συμπλήρωσε ωστόσο ότι «ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι φίλος μου και μας τιμά η παρουσία στελεχών που ήταν στο ΠΑΣΟΚ και τώρα ήρθαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Καλοδεχούμενοι είναι αυτοί που έρχονται».

Σχετικά με την αυξημένη ροή μεταναστών τις τελευταίες εβδομάδες, επεσήμανε: «Τον τελευταίο μήνα έχει αυξηθεί η ροή των μεταναστών στα νησιά και είναι κάτι που μας ανησυχεί».

Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις επεσήμανε ότι «ότι τις λαμβάνουμε υπόψιν μας και μας προβληματίζουν,όπως μας προβληματίζουν τα πάντα», ενώ για την τρίτη αξιολόγηση υπογράμμισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσει έως το τέλος του 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here