Αποστόλου: Διάλογος με τους αγρότες, δεν γίνεται διαφορετικά (ΒΙΝΤΕΟ)

0
3

 

«Ίσως δεν θέλουν να πειστούν», ανέφερε για τη συνάντηση των αγροτών με την κυβέρνηση και τις τελευταίες εξελίξεις στο αγροτικό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Αποστόλου, ενώ τονίζει την τακτική του διαλόγου.

«Μετά από ένα μήνα που οι αγρότες βρίσκονται σε κινητοποίηση, υπήρξε από πλευράς του Πρωθυπουργού, μια πρόσκληση για διάλογο. Ανταποκρίθηκαν, έστω με αυτές τις γνωστές δυσκολίες», σχολίασε ο υπουργός, μιλώντας στο mega, και συμπλήρωσε: «Όταν τέλειωσε η συζήτηση τους είπα δυο κουβέντες. Ότι, κάνατε έναν αγώνα με το δίκιο σας, έναν αγώνα που είχε ως κορύφωση του τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, και αυτό που έμεινε δεν είναι μόνο ο διάλογος, υπήρξαν και δεσμεύσεις από πλευράς του Πρωθυπουργού, οι οποίες ήταν συγκεκριμένες».

«Όταν βγήκαν έξω και τέλειωσε η συζήτηση», συμπλήρωσε ο κ. Αποστόλου, «οι ίδιοι είπαν ότι ο διάλογος ήταν ουσιαστικός και εποικοδομητικός».

«Διάλογο, διάλογο, διάλογο. Δεν γίνεται διαφορετικά… Αν δούμε στη διαδρομή ότι δεν …’παιδιά θέλετε να ξανακουβεντιάσουμε; Ελάτε’. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα»,

«Σκηνές σαν κι αυτές που είχαν βιώσει προηγούμενες περιόδους είτε ξεφουσκώνοντας τα λάστιχα είτε στέλνοντάς τους τα ΜΑΤ δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here