Αποστόλου: Να απελευθερώσουν από την πολιτική ομηρεία τον Τσίπρα οι διαφωνούντες

0
11

 

Να παραιτηθούν κάλεσε εμμέσως μέσω του ΣΚΑΪ τους διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

«Να απελευθερώσουν από την πολιτική ομηρεία τον Τσίπρα όσοι διαφωνούν (…) Δεν μπορεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση το πρόγραμμά της χωρίς στήριξη από ένα μεγάλο μέρος της ΚΟ της… Δεν μπορεί να είναι μέλη της ΚΟ όσοι καταψηφίσουν τη συμφωνία πρέπει να διευκολύνουν με τις κινήσεις τους αυτή την κυβέρνηση» επισήμανε ο υπουργός.

Σύμφωνα με τον κ. Αποστόλου «πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό το θέμα, από τη μια στηρίζουν από την άλλη με την τακτική τους ρίχνουν την κυβέρνηση».

Ο B. Αποστόλου επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν είχε άλλο δρόμο πλην της υπογραφής της συμφωνίας. Όπως τόνισε ο αναπληρωτής ΥΠΑΑΤ ο πρωθυπουργός έκανε ό,τι μπορούσε στη διαπραγμάτευση. «Δεν μπορούσαμε να διακινδυνεύσουμε περαιτέρω την πορεία της χώρας στην ευρωζώνη» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός.

Όσον αφορά τη φορολόγηση των αγροτών τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει εναλλακτικές λύσεις με τα ίδια έσοδα, ώστε να απαλυνθούν οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και τις έχει καταθέσει στους θεσμούς.

Στο μεταξύ, κινητοποιήσεις προγραμματίζουν, από την Τρίτη, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Βόρειας Ελλάδας, διαμαρτυρόμενοι για τα σκληρά, όπως αναφέρουν, φορολογικά μέτρα που προωθούνται.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, ενώ στις 25 Αυγούστου η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων προγραμματίζει συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here