Αποστόλου για την «ομηρία» του: Δεν αισθάνθηκα πολιορκημένος

0
11

 

«Δεν αισθάνθηκα ούτε εγκλωβισμένος, ούτε πολιορκημένος», δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, σχολιάζοντας τα επεισόδια στην Κομοτηνή.

Όπως είπε, παρέμεινε μέχρι αργά στον χώρο της περιφέρειας Κομοτηνής, απηύθυνε πρόσκληση διαλόγου και συναντήθηκε με τους κοινωνικούς φορείς και με φορείς και εκπροσώπους των αγροτών, περιμένοντας ανταπόκριση και από το πιο δυναμικό κομμάτι των κινητοποιημένων αγροτών, που όμως δεν υπήρξε.

«Είμαι από τους πολιτικούς που έχουν “περπατήσει” σε πολλά μπλόκα και έχουν βρεθεί σε πολλά μέτωπα. Ξέρω λοιπόν καλά ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν οι πολίτες βρίσκονται στο δρόμο, θα βρεθούν και κάποιοι θερμόαιμοι που θα ανεβάσουν τους τόνους, θα υπάρξουν πιθανόν και υπερβολές, όπως αυτές που σημειώθηκαν χθες στην Κομοτηνή», πρόσθεσε.

Ο κ. Αποστόλου υποστήριξε ότι οι επιπτώσεις των προωθούμενων μέτρων δεν είναι καταστροφικές, ειδικά για τη μεγάλη πλειονότητα των αγροτών με τα μικρά και μεσαία εισοδήματα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «επώδυνες αλλά διαχειρίσιμες, αρκεί να προχωρήσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για την ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του αγροτικού τομέα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here