Χρήστος Παναγιωτόπουλος | ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ | Ποιητική Συλλογή | από τις εκδόσεις Λιβάνη

11
61

Η ποιητική συλλογή του Χρήστου Παναγιωτόπουλου μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λιβάνη

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα και όσο θυμάται τον εαυτό του διαβάζει, γράφει και μετράει τ’ άστρα…

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά ήδη από τα δεκαοκτώ το μυαλό του έδειχνε το δρόμο της δημοσιογραφίας και η ψυχή τα μονοπάτια της Τέχνης, τα οποία βάδισε επί επτά χρόνια ως μέλος του ΔΣ του Μεγάρου Μουσικής.

Από το 2003 είναι διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Μega Channel και για το έργο του έχει τιμηθεί με το Βραβείο Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και το Βραβείο Μπότση.

Το 2012 άρχισε να γράφει τους στίχους που ψιθύριζε σχεδόν τρεις δεκαετίες και, όταν είδε πως μπορούσαν να εμπνεύσουν μεγάλους δημιουργούς, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, αποφάσισε να τους μοιραστεί μαζί σας.

Αυτό είναι το δικό του «Αποτύπωμα».

Το βιβλίο διατίθεται και από το ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων Λιβάνη

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φιλότεχνος από εκείνα τα υπέροχα χρόνια μιας νιότης που συνεχίζεται αδιάλειπτη , με το ανατρεπτικό συναίσθημα να γεννά συναρπαστικά όνειρα για μια νύχτα μόνο και εμπειρίες μιας ζωής που ανέκαθεν τις συμπύκνωνε σε ποιητικά συνθήματα αυθεντικά και παρασυνθήματα ιστορικά ! Ενίοτε μνημειώδη ! Καλοτάξιδο Χρήστο !

 2. Η τέχνη και η ποίηση
  δε ζει μ’ επιδοτήσεις
  μεγαλουργεί και τρέφεται
  με πόνους και στερήσεις.

  Βιβλίο, «αποτύπωμα»
  μάλλον δακτυλικό…..
  και ας είναι καλοτάξιδο
  σαν τον τιτανικό…..

 3. Κατ’ αρχάς εύχομαι ολόκαρδα καλό ταξίδι στο «Αποτύπωμα”, γιατί χρειάζεται – εκτός από ταλέντο- και τόλμη, για να γράφει κανείς ποίηση σ’ αυτούς τους δύστηνους καιρούς. Θέλω να σημειώσω όμως, ότι το «αποτύπωμα” αποτελεί προσωπικό μου «έμβλημα” από το 1974 και βρίσκεται στα επιστολόχαρτά μου, στις κάρτες μου, στην ιστοσελίδα μου, στη σελίδα σχολίων μου στο «Marketing Week”, με τίτλο «Αποτυπώματα”, αλλά και στο σχετικό βιβλίο μου «Αποτυπώματα”, που εκδόθηκε το 2009 από την εταιρία «Επικοινωνίες Μπούσιας”! Αυτά…

 4. Kαλημέρα! ναι , σε θυμάμαι να διαβάζεις, να γράφεις , να μετράς τ΄άστρα…και να παίζεις κιθάρα. Καλοτάξιδο το βιβλίο σου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here