Αποζημίωση 300.000 ευρώ στον Κύπριο που ξυλοκοπήθηκε από σεκιουριτά στη Μύκονο

0
3

 

Η οικογένεια του 32χρονου Κύπριου Βαγγέλη Πέππου θα λάβει αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ και μηνιαία καταβολή 1.000 ευρώ για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Πρόκειται για τον άνδρα που ξυλοκοπήθηκε άγρια τον περασμένο Σεπτέμβριο από υπάλληλο σεκιούριτι έξω από κέντρο διασκέδασης της Μυκόνου. Νοσηλεύεται εδώ και εφτά μήνες βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Η οικογένεια του Βαγγέλη Πέππου κέρδισε αγωγή ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε και έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη μεταφορά του 32χρονου από το νοσοκομείο της Λευκωσίας στο εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης Hadassah – IMER στην Ιερουσαλήμ.

Η σύζυγος του Βαγγέλη Πέππου, Αφροδίτη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο Πρωτοδικείο Αθηνών, σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα χρήματα για να μεταφερθεί ο 32χρονος στο εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης.

Με απόφαση 1715/2016, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και με ημερομηνία 31 Μαρτίου 2016 τα πρόσωπα που εμπλέκονται στον άγριο ξυλοδαρμό του 32χρονου Κύπριου, ο οποίος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, , υποχρεούνται να καταβάλλουν “εις ολόκληρον ο καθένας τους στην αιτούσα α) ως δικαστική συμπαραστάτρια του παθόντος συζύγου της Ευάγγελου Πέππου το ποσό των 267.660 ευρώ για τα νοσήλια και το ποσό  των 15.000 ευρώ για τα έξοδα του συνοδεύοντος προσώπου και β) ατομικά στην ίδια το ποσό των 1080 ευρώ”.

Ο σεκιουριτάς που ξυλοκόπησε και τραυμάτισε σοβαρά τον Βαγγέλη Πέππο είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Χίου, εν αναμονή της δίκης για την υπόθεση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Πέππου, Βαγγέλης Γεωργακόπουλος έκανε λόγο για μια πρώτη δικαίωση για τον Βαγγέλη Πέππο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here