Αρχισυντάκτης του Mega: Όχι στην ξεφτίλα της ελεημοσύνης…

0
18

 

Εξαιρετικά καυστικός είναι ο αρχισυντάκτης των αθλητικών ειδήσεων του Μega, Πάνος Σαράτσης, σε σχόλιό του για την κατάσταση στο κανάλι, τους μετόχους του, καθώς και για το επίπεδομα αδείας που έλαβαν χθες οι περίπου 500 εργαζόμενοι.

Χαρακτήρίζει «ελεημοσύνη» τον μισό μισθό του επιδόματος, χαρακτηρίζει «μετόχους – αμέτοχους» τους τρεις ιδιοκτήτες του (αν και επισημαίνει πως δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευθύνες), ενώ με πικρό χιούμορ επισημαίνει πως η Μεγαλόχαρη της Τήνου έχεις άλλες προτεραιότητες -σενεπώς, ας μην ελπίζει κάποιος σε θαύματα…

Ο Πάνος Σαράτσης είναι ικανότατος δημοσιογράφος, σπάνιου ήθους και χαμηλών τόνων άνθρωπος. Για να φτάσει να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του σημαίνει ότι ξεπέρασε το όριο της αγανάκτησης:

Διαβάστε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Με συμπληρωμένους τρεισήμισι μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Μega πήραν την “ελεημοσύνη” του επιδόματος αδείας. Οι μέτοχοι … αμέτοχοι (αν και δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευθύνες) αγνοούνται κι όποιος ελπίζει σε “θαύματα”, να γνωρίζει πως η Μεγαλόχαρη της Τήνου έχει άλλες προτεραιότητες …

ΥΓ Με τους συντρόφους λιγούρηδες της εξουσίας που πανηγυρίζουν, θα ανοίξω διάλογο, όταν δω τα ένσημά τους στον ιδιωτικό τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here