Αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα για χολέρα στον Ολλανδό τουρίστα

0
5

 

Αρνητικά για το βακτήριο της χολέρας είναι τα πρώτα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου, στον οποίο υποβλήθηκε ο 79χρονος Ολλανδός τουρίστας που νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, με σοβαρό οξύ διαρροϊκό σύνδρομο.

Ο 79χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, αφότου εμφάνισε συμπτώματα βαρύτατης λοιμώδους μεταδοτικής ασθένειας, με τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θανάση Γιαννόπουλο, να δηλώνει νωρίτερα σήμερα ότι οι γιατροί φοβούνται για το ενδεχόμενο χολέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 79χρονος -σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝO, ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στην Κω μαζί με τη σύζυγό του, εκδήλωσε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε γαστρεντερίτιδα, αλλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η κατάστασή του έτεινε εκτός ελέγχου και με βαρύτατες επιπλοκές, γεγονός που κινητοποίησε τους γιατρούς, ώστε να διερευνήσουν το ενδεχόμενο του «ξεχασμένου» λοιμώδους νοσήματος. Και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here