Αρχίζουν οι κυβερνητικές επαφές με τους θεσμούς

0
9

 

 

                     Ολοήμερη θα είναι την Τετάρτη η διαπραγμάτευση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών– οι οποίοι έρχονται από σήμερα στην Αθήνα και έως την Παρασκευή- ενώ θα ανοίξει και σχεδόν όλη η «βεντάλια» των ζητημάτων της συμφωνίας.

Η πρώτη συνάντηση θα είναι στις 9 το πρωί, με τη συμμετοχή από ελληνικής πλευράς, των υπουργών Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου και Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη. Αντικείμενο της συγκεκριμένης συνάντησης θα είναι ο συντονισμός για την εφαρμογή του προγράμματος.

Η δεύτερη συνάντηση ορίστηκε για τις 6 το απόγευμα και σε αυτή θα λάβουν μέρος και οι υπουργοί αναπληρωτές Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης και Τρύφων Αλεξιάδης. Αντικείμενο της απογευματινής συνάντησης θα είναι θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών όπως τα οικονομικά και δημοσιονομικά, τον προϋπολογισμό για το 2016 και τη φορολογία.

Σημειώνεται ότι, οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών- Ντέκλαν Κοστέλο (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ) και Ράσμους Ρίφερ (ΕΚΤ)- θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here