Ασημακοπούλου: Δεν αποκλείεται απόδραση Τσίπρα

0
7

 

Πιθανό θεωρεί το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία τόνισε ότι η ΝΔ θα επιδιώξει αυτοδυναμία και ότι οι όποιες συνεργασίες πρέπει να γίνουν μετεκλογικά.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, σε συνέντευξη στη Realnews, η βουλευτής της ΝΔ απάντησε:

«Οι αδιέξοδες πολιτικές του κ. Τσίπρα, η ιδεοληψία και η ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης, η φοροεπιδρομή σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις έχουν οδηγήσει την πραγματική οικονομία σε αδιέξοδο και τους πολίτες σε απόγνωση. Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο κ. Τσίπρας έχει αποδείξει ότι βάζει πάνω από όλα την προσωπική πολιτική του επιβίωση. Σε αυτές τις συνθήκες λοιπόν, η απόδραση Τσίπρα δεν αποκλείεται».

Ακόμη, εμφανίστηκε αντίθετη σε τυχόν σύμπραξη της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι και το ενδεχόμενο να προστεθούν στις λίστες της ΝΔ και πολιτικά πρόσωπα από άλλους πολιτικούς χώρους.

«Η ΝΔ θα επιδιώξει αυτοδυναμία στις εκλογές. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι όποιες συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι θα πρέπει να γίνουν μετεκλογικά και στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων. Προσωπικά θεωρώ ότι προβεβλημένα στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν θα πρέπει να συμπεριληφθούν στις λίστες της ΝΔ», ανέφερε σχετικά.

Σχολιάζοντας την παραπομπή Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και για το αν έπρεπε η ΝΔ να είχε συγκροτήσει Εξεταστική όταν ήταν στην κυβέρνηση, η κ. Ασημακοπούλου δήλωσε: «Η διάκριση των εξουσιών επιβάλλει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να σεβαστούμε τις αποφάσεις της. Ο καθένας στη συνέχεια μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του από αυτές».

Τέλος, για τα περί «φλερτ Τσίπρα- Λεβέντη» σχολίασε ότι δεν γνωρίζει αν αυτό θα οδηγήσει σε «πολιτικό γάμο».

«Πάντως, Τσίπρας και Λεβέντης έχουν κοινή ερωμένη, την «εξουσία» και τα «χαριεντίσματα» στα οποία επιδίδονται δεν έχουν σχέση ούτε με πολιτικές ούτε με ψηφοφόρους τους», συμπλήρωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here