Αστυνομικοί: «Ρατσιστική και τυραννική» η συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής

0
9

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου με την ΕΛ.ΑΣ. μετά τις καταγγελίες ότι δεν επετράπη σε άνδρες των ΜΑΤ να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες της Βουλής, το Σάββατο,  με εντολή Κωνσταντοπούλου.

Οι συνδικαλιστικές ενώσεις των αστυνομικών ετοιμάζονται να υποβάλλουν  αίτημα αποχώρησης από τη φύλαξη της Βουλής μετά τη «ρατσιστική και τυραννική» συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής, όπως καταγγέλλουν,  απέναντι σε άνδρες των ΜΑΤ.

«Λυπούμαστε που ένας θεσμός εκπροσωπείται από ρατσιστικές και τυραννικές θέσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος.

«Η συμπεριφορά αυτή εξευτελίζει το θεσμό της Προέδρου της Βουλής» συμπλήρωσε.

Όπως είπε θα υποβληθεί αίτημα στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ προκειμένου οι δυνάμεις των ΜΑΤ να μην φυλάνε πλέον τη Βουλή αφού «θεωρώ ότι η πρόεδρος της Βουλής τη φυλάει πολύ καλά» . «Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να δουλεύουν υπό αυτές τις συνθήκες» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων.

«Η εμπάθεια που μπορεί να έχει προς την αστυνομία δεν συνάδει με το θεσμικό της ρόλο» πρόσθεσε και προανήγγειλε κινητοποιήσεις γιατί, όπως είπε, «δεν γίνεται εμείς να χάσουμε την αξιοπρέπειά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here