Συντετριμμένοι Αθηνά και Αλβάρο – Έχασαν σε ατύχημα αγαπημένο τους άλογο

0
11

 

Ο σύζυγος της «χρυσής κληρονόμου» Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ενημέρωσε μέσω Instagram τους χιλιάδες followers του για την τραγική απώλεια ενός από τα πιο αγαπημένα τους άλογα. είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Αθηνά είναι συντετριμμένοι από την απώλεια.

Όπως εξήγησε: «Χθες είχαμε ένα σοβαρό ατύχημα με το φορτηγό, όταν επιστρέφαμε από τη Γαλλία με τα άλογα».

Το φορτηγό που επέστρεφε από τη Γαλλία και μετέφερε ένα από τα άλογα της οικογένειας, το οποίο μάλιστα ήταν από τα αγαπημένα της κόρης του Βίβιαν, έχοντας πολλές διακρίσεις και βραβεία από αγώνες στους οποίους συμμετείχε ενεπλάκη σε ατύχημα.

«Χθες είχαμε ένα σοβαρό ατύχημα με το φορτηγό, όταν επιστρέφαμε από τη Γαλλία με τα άλογα. Δυστυχώς χάσαμε ένα μεγάλο άλογο που ήταν μέρος της οικογένειάς μας, ένας αληθινός φίλος. Το συγκεκριμένο άλογο είχε δώσει τόση χαρά σε όλους και ιδιαίτερα στην κόρη μου, που το αγαπούσε πάρα πολύ. Είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις σε αγώνες και κέρδισε την 5η θέση στο Grand Prix. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας, αλλά και για τα μηνύματα αγάπης. Εγώ θέλω να πω ένα αντίο σε έναν καλό φίλο και ελπίζω η κόρη μου να συνεχίσει την ιππασία και μετά από αυτό. Δόξα τω Θεό που οι υπόλοιποι βγήκαμε αλώβητοι από αυτό το ατύχημα», έγραψε ο Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης στον προσωπικό του λογαριασμό.

Μόλις πριν από δύο χρόνια είχε συμβεί και άλλο θανατηφόρο ατύχημα άλλου αλόγου της διάσημης κληρονόμου σε αγώνες ιππασίας, όπου και η ίδια είχε τραυματιστεί σοβαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here