«Αυλαία» για τις συγκεντρώσεις του Ναι και του Όχι με παράλληλες εκδηλώσεις

0
0

 

 Δύο παράλληλες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Μια συγκέντρωση συναυλία υπέρ του ΟΧΙ και μία συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ.

Συγκέντρωση- συναυλία υπέρ του ΟΧΙ

Η συγκέντρωση- συναυλία για το ΟΧΙ θα ξεκινήσει στις 19.30 στην πλατεία Συντάγματος. Ενώ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα παραβρεθεί και θα χαιρετήσει, στις 9 το βράδυ.

Η συγκέντρωση – συναυλία έχει το σύνθημα «απαντάμε στο σκηνικό φόβου που θέλουν να επιβάλουν, με τα τραγούδια μας, με τη δυνατή φωνή μας».

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά: Ρίτα Αντωνοπούλου, Ελένη Βιτάλη, Ηρώ, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαϊδης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Σωκράτης Μάλαμας, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Μεράντζας, Θάνος Μικρούτσικος, Χαϊνηδες, Ραλία Χρηστίδου.

Την εκδήλωση ανοίγει ο Γιώργος Κιμούλης και παρουσιάζει ο Πασχάλης Τσαρούχας.

suntagmanai

Η συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ

Κάποιες εκατοντάδες μέτρα πιο δίπλα, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, και ακριβώς την ίδια ώρα στις 19.30 , οι υποστηρικτές του ΝΑΙ, έχουν προγραμματίσει τη δική τους συγκέντρωση.

Το κεντρικό σύνθημα είναι «ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στο Ευρώ», ενώ οι υπεύθυνοι της συγκέντρωσης (Κίνημα Πολιτών) τονίζουν: «Είναι η στιγμή για όλους τους Έλληνες να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση στο πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος: την παραμονή μας ή όχι στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Ένα ερώτημα που θα καθορίσει την πορεία και το μέλλον ολόκληρων γενεών, αλλά και την ίδια μας την υπόσταση ως σύγχρονη χώρα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ