«Αυλαία» για τις συγκεντρώσεις του Ναι και του Όχι με παράλληλες εκδηλώσεις

0
3

 

 Δύο παράλληλες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Μια συγκέντρωση συναυλία υπέρ του ΟΧΙ και μία συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ.

Συγκέντρωση- συναυλία υπέρ του ΟΧΙ

Η συγκέντρωση- συναυλία για το ΟΧΙ θα ξεκινήσει στις 19.30 στην πλατεία Συντάγματος. Ενώ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα παραβρεθεί και θα χαιρετήσει, στις 9 το βράδυ.

Η συγκέντρωση – συναυλία έχει το σύνθημα «απαντάμε στο σκηνικό φόβου που θέλουν να επιβάλουν, με τα τραγούδια μας, με τη δυνατή φωνή μας».

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά: Ρίτα Αντωνοπούλου, Ελένη Βιτάλη, Ηρώ, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαϊδης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Σωκράτης Μάλαμας, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Μεράντζας, Θάνος Μικρούτσικος, Χαϊνηδες, Ραλία Χρηστίδου.

Την εκδήλωση ανοίγει ο Γιώργος Κιμούλης και παρουσιάζει ο Πασχάλης Τσαρούχας.

suntagmanai

Η συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ

Κάποιες εκατοντάδες μέτρα πιο δίπλα, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, και ακριβώς την ίδια ώρα στις 19.30 , οι υποστηρικτές του ΝΑΙ, έχουν προγραμματίσει τη δική τους συγκέντρωση.

Το κεντρικό σύνθημα είναι «ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στο Ευρώ», ενώ οι υπεύθυνοι της συγκέντρωσης (Κίνημα Πολιτών) τονίζουν: «Είναι η στιγμή για όλους τους Έλληνες να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση στο πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος: την παραμονή μας ή όχι στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Ένα ερώτημα που θα καθορίσει την πορεία και το μέλλον ολόκληρων γενεών, αλλά και την ίδια μας την υπόσταση ως σύγχρονη χώρα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here