Άθλια δήλωση Δ. Τσουκαλά: «Είχαμε ψητό Μαροκινό στην Ειδομένη» (ΒΙΝΤΕΟ)

0
14

 

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τσουκαλά στον θάνατο του 22χρονου μετανάστη στην Ειδομένη από ηλεκτροπληξία.

Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του παρουσίας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR σχολιάζοντας τα επεισόδια στην Ειδομένη στο πλαίσιο του προσφυγικού ζητήματος, ο κ. Τσουκαλάς δήλωσε πως: «είχαμε ψητό Μαροκινό» με την Πόπη Τσαπανίδου να του απαντά σοκαρισμένη «Είχαμε έναν νεκρό άνθρωπο».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο ίδιος έκανε δήλωση, υποστηρίζοντας ότι απομονώθηκε η φράση του με «κοπτοραπτική».

Η δήλωσή του:
«Με θλίψη και οργή παρακολουθώ την προσπάθεια σπίλωσής μου, με στόχο προφανώς και τον ΣΥΡΙΖΑ , που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αφορμή η παρέμβασή μου στην εκπομπή της κ. Τσαπανίδου για τον φρικτό θάνατο ενός ανθρώπου, ενός Μαροκινού, που κάηκε ζωντανός στα ηλεκτροφόρα σύρματα στην προσπάθειά του να αναζητήσει μία καλύτερη ζωή.
Η γνωστή μονταζιέρα ξέρει καλά τη δουλειά της. Με κοπτοραπτική απομόνωσαν φράση μου την ώρα που εξέφραζα τον αποτροπιασμό μου για το γεγονός.
Τα φαντάσματα του παρελθόντος, τολμούν και αναφέρονται στο πρόσωπό μου όταν σε όλους είναι γνωστοί οι αγώνες μου στο αντιπολεμικό κίνημα.
Όταν σε όλους είναι γνωστές οι απόψεις μου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τους φράχτες της φρίκης, και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Όταν σε όλους είναι γνωστοί οι αντιφασιστικοί και αντιρατσιστικοί μου αγώνες. Δεν είναι απορίας άξιο,  είναι ΝΤΡΟΠΗ».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here