Αύριο η ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή σε ΑΕΙ/ΤΕΙ

0
7

 

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων θα μπει αύριο, καθώς το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε πως θα αναρτηθουν οι βάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στις 11.00 το πρωί, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, στην πλατφόρμα http://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων, να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους και να αναρτηθούν επίσης αύριο, Τετάρτη.

Επιπλέον, στην ίδια πλατφόρμα του υπουργείου, από τις 11:00, αύριο, θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εισαγομένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ) και των αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της ΕΕ, μη ελληνικής καταγωγής.

Nωρίτερα, η αναπληρώτρια υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου είχε δηλώσει πως οι βάσεις θα ανακοινώνονταν Πέπτη ή Παρασκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here