Άξια: Η Ελένη Λαζάρου πήρε αγκαλιά τον γιο της και πήγε στο ρεπορτάζ!

0
5

Άναυδη έμεινε η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου, βλέποντας ξαφνικά μπροστά της τη ρεπόρτερ του Mega Ελένη Λαζάρου να της τείνει το μικρόφωνο, ενώ με το άλλο χέρι κρατούσε αγκαλιά τον μικρό γιο της.

Η εξαιρετικά μαχητική ρεπόρτερ του καναλιού είχε νωρίς ρεπορτάζ και η γυναίκα που κρατάει τον μόλις ενάμισυ χρονών Αναστάση, είχε καθυστερήσει να πάει. Έτσι τον πήρε μαζί της.

» Χθες έτυχε να έχω ρεπορτάζ  νωρίς το πρωί-νωρίτερα από την ώρα που έρχεται καθημερινά η κυρία που κρατάει τον μικρό Αναστάση -οπότε για να μαι εγκαίρως στο θέμα σκέφτηκα να τον πάρω μαζί μου,  χωρίς να το πω καν στη δουλειά μου. Και ενώ τον είχα αγκαλιά πέρασε η υπουργός, οπότε της έκανα συνέντευξη. Δεν είχα ιδέα ότι αυτό θα αποτυπωνόταν στην φωτογραφία. Στο ρεπορτάζ που ήταν στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας όλοι κοιτούσαν το μωρό με έκπληξη αλλά και χαρά, μάλιστα πολλοί προθυμοποιήθηκαν να κάνουν και baby sitting για να παρακολουθήσω το ρεπορτάζ. Μία καλή συνάδελφος του έδωσε παιχνίδια του γιου της που είχε μαζί της, ενώ μία άλλη υπάλληλος της Ένωσης του έβαλε να δει τα «Ζουζούνια» στον υπολογιστή της. Ακόμη και η ίδια η κυρία Χριστοδουλοπούλου το σχολίασε και μου είπε: «Πολύ μου αρέσει που πήρες μαζί σου το μωρό σου!», είπε η Ελένη Λαζάρου στο protothema.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here