Αυλωνίτου: Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ που ήταν χρεοκοπημένο (ΒΙΝΤΕΟ)

0
35

 

Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ, το οποίο ήταν χρεοκοπημένο, αφού μπήκε στο ελληνικό πρόγραμμα, ενώ δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013, υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA η Ελένη Αυλωνίτου ανέφερε ότι «το ΔΝΤ μαζί με τον Σόιμπλε, ο οποίος μιλάει στο δικό του ακροατήριο, θέλουν να παρατείνουν το πρόγραμμα», υπενθυμίζοντας ότι «υπήρχαν και οι διαρροές, που δείχνουν ότι παρατείνοντας την προθεσμία για να συμφωνήσουν, θα αναγκαστούμε να πάμε σε έξτρα μέτρα».

Όσον αφορά στις ομοιότητες της φετινής διαπραγμάτευσης με την αντίστοιχη περίοδο του 2015, που έληξε με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, η κα Αυλωνίτου υποστήριξε ότι «τότε, πραγματικά ήμασταν μόνοι μας, αυτή τη στιγμή όμως έχουμε συμμάχους».

«Και με τη Γαλλία, και με την Ιταλία, και με την Πορτογαλία και με τον Γιούνκερ, ο κ. Ντάισελμπλουμ βγήκε και είπε ότι προχωράμε, άρα λοιπόν δεν είμαστε μόνοι μας αυτή τη φορά. Ας τα βρουν το ΔΝΤ με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Το πρόγραμμα προχωράει. Είμαι αισιόδοξη. Αμέσως μετά το Πάσχα θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση», κατέληξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here