Αυτή είναι η Γεωργιανή που ξάφριζε σπίτια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
11

 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 36χρονης Γεωργιανής, η οποία συνελήφθη την στις 11 Μαίου 2016 στην Φιλοθέη, από αστυνομικούς του Τμήματος Βούλας και τη συνδρομή αστυνομικών της Φιλοθέης και της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., για κλοπές από οικίες.

Σε βάρος της, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατ’ εξακολούθηση και της ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης. Ειδικότερα η κατηγορούμενη, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και τις αρχές Μαΐου 2016, χρησιμοποιώντας ως μέθοδο την αναζήτηση αγγελιών που δημοσιεύονταν σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο, από ανυποψίαστους ιδιοκτήτες οικιών, που ενδιαφέρονταν να προσλάβουν οικιακές βοηθούς, αναλάμβανε καθήκοντα οικιακής βοηθού και την πρώτη ημέρα εργασίας της αφαιρούσε από τις οικίες κοσμήματα, τιμαλφή, είδη ρουχισμού ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Στη συνέχεια, διέθετε τα κλοπιμαία σε ενεχυροδανειστήρια και άλλα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας, αποκομίζοντας μεγάλο οικονομικό όφελος. Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί τρεις περιπτώσεις, εκ των οποίων μία στη Βούλα, μία στη Κηφισιά και μία στο Πόρτο Ράφτη. Το οικονομικό όφελος που αποκόμισε η κατηγορούμενη υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τα 150.000 ευρώ.

Πρόκειται για την:

(επ) Tarchnishvili ή Lomjaria (ον) Tamar του Irakli ή Iosebi και της Manana ή Ketevan, που γεννήθηκε την 7 ή 8-9-1980 στην Γεωργία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 25-11-2016 αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική της δράση και την διερεύνηση συμμετοχής της και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8996792 έως 5 του Τμήματος Ασφάλειας Βούλας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here