Αυτόνομη κάθοδο στις επόμενες εκλογές προαναγγέλλει ο Νικολόπουλος

0
1

 

 

  Πρόταση για αυτόνομη κάθοδο του κόμματός του στις επόμενες εκλογές θα καταθέσει στην εθνική συνδιάσκεψη, του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, ο Νίκος Νικολόπουλος.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του κόμματος ο Νίκος Νικολόπουλος σε δηλώσεις του, τόνισε ότι η αλλαγή του εκλογικού συστήματος, με ένα σύστημα πιο κοντά στην απλή αναλογική, γεγονός που θα σηματοδοτήσει μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό και θα επιφέρει κατακλυσμιαίες μεταβολές στο πολιτικοκομματικό στερέωμα.

Ο κ. Νικολόπουλος, όπως συμπληρώνει η ανακοίνωση, ανέφερε πως «αυτό δεν σημαίνει ότι είναι στους στόχους του να εγκαταλείψει τη Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ και να προκαλέσει προβλήματα στους ΑΝ.ΕΛ και στη κυβερνητική πλειοψηφία, τουλάχιστον εφόσον η κυβέρνηση συνεχίσει να εργάζεται προς την κατεύθυνση που δήλωσε και στις προγραμματικές της, δηλαδή την σταθεροποίηση της οικονομίας, την αναδιάρθρωση του χρέους, την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής, αλλά και την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων για τον εκσυγχρονισμό της χώρας».

Τέλος «εάν γίνει δεκτή η εισήγηση του, τότε από σήμερα το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα θα προχωρήσει στην ενδυνάμωση της αυτόνομης παρουσίας του, στη Βουλή και στη κοινωνία» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here