Βαγγέλης Περρής – Γιατί έφυγε από το «Μπράβο Ρούλα» (ΒΙΝΤΕΟ)

0
11

 

Για τη σχέση του με τη Ρούλα Κορομηλά και το τέλος της συνεργασίας του με την εκπομπή «Μπράβο Ρούλα» μίλησε ο Βαγγέλης Περρής που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά

«Η εκπομπή ήταν μια παραγγελία απέναντι στη Ρούλα να κάνει ένα show συγκεκριμένο, διάρκειας δέκα εκπομπών. Η Ρούλα ζήτησε από τους ανθρώπους που ξέρει ότι, σε αυτό το είδος κάτι γνωρίζουν να την βοηθήσουν.

Εγώ είπα ότι θα πάω για δύο εκπομπές, τις κάναμε τρεις, τις κάναμε τέσσερις… Αυτό που είχα αναλάβει ήταν να το στήσω, είχα την επιμέλεια. Οι τέσσερις εκπομπές τελείωσαν την περασμένη εβδομάδα, υπάρχει αυτό το δεκαπενθήμερο που βοηθά να γίνει η αλλαγή της σκυτάλης, που αυτό κάνουμε. Εγώ, αυτή την εποχή, όπως ξέρετε πολύ καλά, οι υποχρεώσεις με τραβάνε να πάμε στο νησάκι μας.

Με τη Ρούλα είμαστε πολύ περισσότερο δεμένοι από ότι ήμασταν, δουλέψαμε πάλι μαζί και αυτό είχε πολύ ενδιαφέρον και έχουμε τις καλύτερες σχέσης. Τους είπα ότι αν παρουσιαστεί ανάγκη θα είμαι εκεί να βοηθήσω. Χθες ήμασταν μαζί με τη Ρούλα».

Δείτε το βίντεο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here