Μπάχαλο στη ΝΔ: Στυλιανίδης υπέρ Λαζόπουλου και κατά Άδωνι

0
23

Ανοιχτά τη θέση του Λάκη Λαζόπουλου στη διαμάχη του με τον Άδωνι Γεωργιάδη πήρε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, πυροδοτώντας νέα ένταση στο εσωτερικό της ΝΔ.

«Νομίζω ότι ο φίλος μου ο Άδωνις πρέπει να εκπαιδευτεί λίγο στη δημοκρατία και την κριτική. Και πρέπει να μάθει να αντέχει την κριτική», είπε ο πρώην υπουργός στις κυβερνήσεις Κώστα Καραμανλή και σημερινό «δεξί χέρι» του Βαγγέλη Μειμαράκη.

Είχε προηγηθεί η δημόσια αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη στο γεγονός ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ήταν παρών (μαζί με τον σημερινό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, που επίσης στηρίζει Μειμαράκη) στη θεατρική πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου. «Στήθηκαν στην ουρά για να δώσουν το χέρι στον χυδαίο υβριστή της ΝΔ και επίσημο προπαγανδιστή του Σύριζα», είχε δηλώσει, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι υπάρχουν υπόγειες συνεννοήσεις Τσίπρα -Μειμαράκη για μελλοντική κυβερνητική συνεργασία.

Των δηλώσεων Γεωργιάδη ακολούθησε σφοδρή αντίδραση του Λαζόπουλου από τη ζωντανή εκπομπή του, «Αλ Τσαντίρι», και κίνηση του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ να μπει στο θέατρο «Βέμπο» και να απαντήσει ζωντανά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here