Μπακογιάννης: Αήθης επίθεση Ζωής στη Σία -Υπερασπιζόταν βιαστές…

0
4

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης επετέθη με σφοδρότητα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την απαράδεκτη στάση της απέναντι στη Σία Κοσιώνη. Την κατηγόρησε ότι σπούδασε στο Παρίσι εισπράττοντας παράνομα μια σύνταξη και ότι αργότερα υπερασπιζόταν βιαστές.

Ο σύντροφος της Σίας Κοσιώνη σχολίασε και τον υπαινιγμό της προέδρου της Βουλής για την προσωπική τους σχέση, μιλώντας για «αήθη επίθεση από γυναίκα προς γυναίκα».

Μιλώντας στον Alpha 98,9 και τον Σπύρο Χαριτάτο είπε:«Νομίζω ότι ο κόσμος που το παρακολούθησε έβγαλε τα συμπεράσματά του, διότι είχαμε πραγματικά μια χυδαία, μια αήθη επίθεση από γυναίκα σε γυναίκα. Εμένα θα μου επιτρέψετε να μείνω σε αυτό. Από εκεί και πέρα μπορώ να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο. Η γιαγιά μου η μακαρίτισσα έλεγε ότι ο Θεός καταράστηκε το μυρμήγκι και του έδωσε φτερά να πετάξει. Η κ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θεωρεί προφανώς και εμφανίζεται λες και κουβαλάει στους ώμους της γενεές και γενεές θυσιών και αγώνων της Αριστεράς.

Επειδή στην Ελλάδα γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, ξέρουμε ότι αυτά δεν τα αντέχουμε στην κριτική γιατί πώς θα μπορούσε να κουβαλήσει όλους αυτούς τους αγώνες; Στο Παρίσι όπου σπούδαζε όταν εισέπραττε παρανόμως μια σύνταξη ή όταν υπερασπιζόταν τους βιαστές; Αλλά τέλος πάντων, δεν πρέπει να ρίξουμε το δημόσιο διάλογο σε αυτό το επίπεδο. Είναι Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, οφείλουμε όλοι θεσμικά να την σεβαστούμε και να την τιμήσουμε ακόμα και αν εκείνη δεν τιμά και δεν σέβεται κανέναν από μας. Είναι ένα τέχνασμα το οποίο χρησιμοποιούν κάποιοι πολιτικοί όταν δεν θέλουν να απαντήσουν σε μία ερώτηση, όταν θέλουν να υπεκφύγουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here