Μπακογιάννη: Υπάρχει κίνδυνος διάσπασης στη ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

0
9

Για κίνδυνο διάσπασης της Νέας Δημοκρατίας προειδοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη και ζήτησε από όλους να κατεβάσουν τους τόνους, μιλώντας στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΙ.

«Κατεβάστε τους τόνους. Όλοι μπορεί να έχουμε προσωπικά αλλά το θέμα μας είναι τώρα η Νέα Δημοκρατία και να είναι το κόμμα ενωμένο» είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε:

«Υπάρχει κίνδυνος διάσπασης και η κατάσταση της χώρας δεν μας επιτρέπει παιχνιδάκια. Είναι εθνικά επιβεβλημένο να υπάρχει δυνατή κεντροδεξιά και ενωμένη αντιπολίτευση».

«Σήμερα το κλίμα του απλού Νεοδημοκράτη είναι πολύ βαρύ. Είμαστε όλοι πληγωμένοι, ταπεινωμένοι» τόνισε αναφερόμενη στην αναβολή των εσωκομματικών εκλογών και σημείωσε ότι πρέπει να διεξαχθούν «το ταχύτερο δυνατόν».

«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ούτε ο κ. Παπαμιμίκος, ούτε οι 4 υποψήφιοι. Είναι η βάση της, οι φίλοι της, τα στελέχη της, οι εθελοντές. Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα. Υπάρχει όμως και ένα πολιτικό θέμα. Η ΝΔ την τελευταία 5ετία διελύθη. Οργανωτικά, πολιτικά τα στελέχη που μπήκαν σε θέσεις ήταν κατώτερα των προσδοκιών» επεσήμανε μεταξύ άλλων η κ. Μπακογιάννη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here