Μπαλάφας για off shore: Το θεωρώ ανήθικο πολιτικά για όποιον ασκεί αξίωμα (ΒΙΝΤΕΟ)

0
3

 

Ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας σε εκπομπή του Star, σχολίασε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» υπό τον τίτλο «Οφσάιντ με τις off shore», με το οποίο ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τη ρύθμιση με τις off shore.

«Ίσως χρειάζεται μία ρύθμιση για να αρθεί η παρεξήγηση, διότι δεν υπάρχει θέμα επί της ουσίας», είπε ο κ. Μπαλάφας και πρόσθεσε: «Δεν νοείται Έλληνας πατριώτης, δεν με ενδιαφέρει αν είναι πολιτικός ή όχι, που σε αυτή τη φάση προσπαθεί με διάφορα τέτοια κόλπα και τέτοιες ενέργειες, έστω και αν τυπικά είναι νόμιμες, να βγάλει χρήματα έξω για να μην υποστεί τις όποιες επιβαρύνσεις».

«Η πρόθεση δεν ήταν να διευκολύνεται κανείς να πάει σε εξωχώριες εταιρίες, αλλά στο πλαίσιο μίας αντίληψης που έχουν οι Ευρωπαίοι για τον ανταγωνισμό να μην εμποδίζεται κάποιος να έχει τη δυνατότητα να κινηθεί και να βγάλει χρήματα προς τα έξω. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτο. Το θεωρώ ανήθικο πολιτικά για όποιον ασκεί αξίωμα. Αν υπήρχαν τέτοιοι θα ήταν πολύ χρήσιμο να βγουν στη σέντρα. Να ανακοινώσουν ποιοι είναι αυτοί», ανέφερε ο κ. Μπαλάφας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here