Βάνα Μπάρμπα: Τώρα στα γεράματα έχω διάθεση να τα γ@μήσω όλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
67

 

Ιδιαίτερα εξομολογητική και αποκαλυπτική είναι η 50χρονη σήμερα ηθοποιός, αλλά αιώνιο sex symbol, Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Down Town».

Μάλιστα κάνει την αυτοκριτική της, μιλά για την «καταστροφή» της, λέει τι την ενοχλεί, και δηλώνει πως στη μέση της ηλικίας της κάνει restart και ξαναγεννιέται με διάθεση να τα «γ@μήσει όλα».

«Εγώ στα 20, στα 30, είχα ομορφιά και τίποτα άλλο. Ούτε γνώση, ούτε μυαλό, ούτε εμπειρία, ούτε τίποτα. Επειδή ήμουν όμορφη και τίποτα άλλο, κέρδισα τα πάντα. Ήταν τόσο ισχυρή η εικόνα μου που δεν επένδυσα σε τίποτα άλλο» ομολογεί.

Όσο για το αν έβγαλε χρήματα; «Τίποτα δεν έβγαλα. Δεν ήξερα ούτε να πουλάω ούτε να αγοράζω τον εαυτό μου. Δεν ήξερα να εμπορεύομαι την εικόνα μου. Ήμουν πολύ κακή στο marketing«.

mparmpa-faidra

«Την ομορφιά μου την πλήρωσα με αίμα. Ήμουν όμορφη και καταραμένη. Το να είναι κανείς διαφορετικός στη χώρα μας, να είσαι πάνω από τον μέσο όρο, προκαλεί φθόνο. Είμαστε πολύ κομπλεξικός ως λαός. Την πολλή ομορφιά, την πολλή ευφυΐα, τη διαφορετικότητα, την πολεμάνε. Εγώ τώρα επιστρέφω κανονικά, κάνω comeback έπειτα από 15 χρόνια και τώρα έχω διάθεση να τα γ@μήσω όλα«.

Έχοντας «πατήσει» πλέον τα 50, περιγράφει ότι «έχει τα καλά του έχει και τα κακά του. Τα άσχημα είναι ότι βλέπεις το σώμα να αλλάζει. Όλα αυτά τα σημεία που έβλεπαν τον ουρανό, τώρα βλέπουν το πάτωμα και αυτό πονάει. Το καλό είναι ότι βλέπεις εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Παύεις να είσαι χειριστικός και εγωκεντρικός. Δεν είσαι πια εσύ το επίκεντρο του μικρόκοσμου σου και αυτό είναι απελευθερωτικό».

Αναφερόμενη στις καταστροφές που πέρασε στη ζωή της, δεν κρύβει ότι «μόνη μου καταστράφηκα. Όταν γέννησα ήμουν 100 κιλά και δεν με ενδιέφερε καν να αδυνατίσω. Αποδόμησα τον εαυτό μου. Και αυτό θέλει κότσια».

Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει ακόμα και για το πόσο ντράπηκε όταν η κόρη της είδε παλιότερες αισθησιακές φωτογραφίες της. «Δεν αισθανόταν καλά στο σχολείο. Της έλεγα Φαίδρα μου πολλές διάσημες μητέρες έχουν κάνει τολμηρές φωτογραφίσεις και μου απαντούσε πως δεν με ενδιαφέρει τι έκαναν οι άλλες. Δεν μπορώ να βλέπω εσένα έτσι. Στα γεράματα πρώτη φορά ένιωσα ντροπή για τη σέξι εικόνα που είχα στα νιάτα μου και έτσι με έκανε να αισθανθώ η κόρη μου».

mparmpa-faidra.1

Τι σου έμαθε η Φαίδρα;

Το να μπορώ να ζω με την αγάπη των άλλων. Πριν ζούσα μόνο για μένα, ήμουν το κέντρο του κόσμου, ήμουν νάρκισσος, ματαιόδοξη και κακομαθημένη. Η Φαίδρα με άλλαξε. Κατάλαβα ότι για να κερδίσεις την αγάπη πρέπει να ταπεινωθείς. Πρέπει να σεβαστείς και πάνω απ’ όλα να αφήσεις ελεύθερο τον άλλον. Η ζωή μου χωρίζεται σε δύο κεφάλαια: είναι προ Φαίδρας και ένα μετά Φαίδρας. Είμαι μια άλλη γυναίκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here