Βάνδαλοι κατέστρεψαν τις Άγιες Μέρες του Πάσχα μποστάνι στη Γαύδο

0
9

 

Εικόνες βανδαλισμού αντίκρυσε μια κάτοικος της Γαύδου τη Δευτέρα του Πάσχα όταν πήγε στο μποστάνι της στον δρόμο προς το χωριό Καστρί του νησιού.

Σχεδόν όλα τα φυτά του κήπου και τα καρποφόρα δέντρα που είχε φυτέψει είχαν καταστραφεί από κάποιον άγνωστο. Οι κάτοικοι του νησιού εκτιμούν ότι αυτή η καταστροφή στο νησί των 60-70 μόνιμων κατοίκων, συνέβη μεταξύ της Μ.Παρασκευής και της Κυριακής του Πάσχα.

ΦΩΤΟ από flashnews

Η ιδιοκτήτρια απευθύνει έκκληση για να βρεθεί ο δράστης και υπό τον τίτλο:

«Ολικός βανδαλισμός σε κήπο της Γαύδου απο άρρωστα μυαλά!»:

«Όλα αυτά τα δέντρα από το 2007 μέχρι σήμερα με πολύ κόπο και μόχθο προσωπική εργασία και μεροκάματα και με το λιγοστό νερό που υπάρχει στο νησί κατόρθωσα να κόψω καρπούς. Σε ορισμένα άτομα δεν άρεσε αυτό και τα κατέστρεψαν.
Παρακαλώ πολύ όλους τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες του Πάσχα αν τυχόν είδαν κάποια ύποπτη κίνηση ή μπορούν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία για το ποιος μπορεί να έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη να καλέσουν στο τηλέφωνο 6936333321 και 6932529937
Οποιαδήποτε πληροφορία θα μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και υπάρχει στη διάθεση μας το πόσο των 10.000 ευρώ σαν αμοιβή σε όποιον βοηθήσει να βρεθεί ο ένοχος! Γ Κατράκη (στέκι της Γωγώς)»

ΦΩΤΟ από flashnews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here