Βαρβιτσιώτης: Ο Μειμαράκης έφυγε και διόρισε πρόεδρο τον κ. Σκ@τακη

0
3

 

Αιχμές κατά του πρώην προέδρου Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά και του υπηρεσιακού προέδρου του κόμματος Γιάννη Πλακιωτάκη, άφησε ο πρώην υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά». Μάλιστα χρησιμοποίησε και βαρείς χαρακτηρισμούς:

«Παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν με βαθιά θλίψη και απέραντη οργή διότι όλοι τους μιλάνε για ενότητα αλλά η ενότητα είναι λέξη άγνωστη σε αυτούς που την μνημονεύουν. Όλοι κάνουν το παν για να μην υπάρξει ενότης. Ήταν θέαμα της χθεσινής συνεδρίασης της ΚΟ;

Ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Μεϊμαράκης δεν προσήλθε! Διόρισε αντ’ αυτού τον κ. Πλακιωτάκη, τον κ. σκ@τ@κη τον κύριο δεν ξέρω πως και δεν πήγε! Είναι θέαμα αυτό; Να μου εξηγήσει κανείς! Έγινε αυτό που έγινε δεν υπήρξε κανένας υπεύθυνος; Γίνεται καμία παραίτηση;

Καμία! Είναι πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω. Φαίνεται ότι ζω σε άλλη εποχή. Φαίνεται ότι δεν έχω εγκλιματισθεί με το καινούριο περιβάλλον που υπάρχει στη ΝΔ».

Στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρο τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο και εξέφρασε τη λύπη του για τις ενέργειες του Β. Μεϊμαράκη, παρά το γεγονός ότι τον είχε υποστηρίξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here