Β. Παπακωνσταντίνου για φοροδιαφυγή: Με τρόλαραν, μ’ έψαξαν κι έφαγαν τα μούτρα τους

0
6

 

Για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και την υπόθεση φοροδιαφυγής μίλησε ο αιώνιος ροκάς Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Χαρακτήρισε την πολιτική κατάσταση απερίγραπτη. Σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά είπε «κανείς δεν περίμενε να έχει αυτή την κατάληξη. Όλες οι ελπίδες όλου του κόσμου τις πέταξαν στη λάσπη»

Όταν τον ρωτάει ο δημοσιογράφος για τον Αλέξη Τσίπρα απαντάει: «Όποιος και να ήταν πρωθυπουργός, δεν θα ήταν πρωθυπουργός. Θα ήταν μόνο στα λόγια. Καταρχάς, πρωθυπουργός μας είναι ο Σόιμπλε, ο Ομπάμα, η Μέρκελ. Όλα τα άλλα είναι για το θεαθήναι». Και συνεχίζει «και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ανέβει και να κυβερνήσει, τα ίδια θα κάνει. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς».

Ερωτηθείς για δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν ως φοροφυγά, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δηλώνει: «Εγώ δεν το ήξερα, από αυτούς το έμαθα. Πήγαν και έκαναν έρευνα μετά σε όλες τις συναυλίες και έφαγαν τα μούτρα τους».

«Πληγώθηκα πολύ. Αυτό ήταν κάπως άδικο, γιατί εγώ κάθε καλοκαίρι κάνω γύρω στις 30 συναυλίες. Αυτή ήταν μία από τις 30 και μάλιστα προς το τέλος του καλοκαιριού, στην Ξάνθη. Εκεί κάνουν κάποιες γιορτές και μερικές από τις εκδηλώσεις τις ανέθεσαν σε μια εταιρεία που είχε έδρα τη Βουλγαρία», επισημαίνει.

«Όταν πήγε να πληρωθεί ο δικός μας εκπρόσωπος, είδε ότι τον πληρώνει μια βουλγάρικη εταιρεία. Τι θα πρέπει να κάνουμε; Να επιστρέψουμε τα μεροκάματα των ανθρώπων επειδή ήταν βουλγάρικη εταιρεία; Αυτό ήταν επιλογή του δήμου. Κανένας μας δεν το ήξερε. Και ένας δημοσιογράφος έβγαλε ότι “ο Παπακωνσταντίνου έχει εταιρεία στη Βουλγαρία”. Κοίταξε, υπάρχει μια λέξη που δεν μ’ αρέσει και τη λένε “τρολάρισμα”. Κυριαρχεί στην εποχή μας. Ζούμε την εποχή αυτή, του να κατηγορεί ο ένας τον άλλον», συμπληρώνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here