ΒΒC: Αγγελία για παρουσιαστή καιρού με αναπηρία

0
11

 

Πρωτοπορεί, για μία ακόμα φορά, το BBC καθώς σε σχετική αγγελία του στο Twitter αναζητά τον επόμενο παρουσιαστή καιρού. Απαραίτητα προσόντα, δεν είναι ούτε η εξωτερική εμφάνιση ούτε η εξειδίκευση στο αντικείμενο, αλλά ένα άτομο που θα θέλει να παρουσιάσει την πρόγνωση του καιρού και θα έχει κάποια αναπηρία.

«Θέλετε να μοιραστείτε το πάθος σας για τον καιρό παρουσιάζοντας το δελτίο; Έχετε αναπηρία;», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, συμπληρώνοντας πως το BBC δεν έχει κανέναν παρουσιαστή καιρού με αναπηρία και φιλοδοξία του είναι να βελτιωθεί η εικόνα της διαφορετικότητας στην οθόνη.

Στην σχετική ενότητα με τις ευκαιρίες εργασίας της ιστοσελίδας αναφέρεται, επιπλέον, πως στόχος είναι να βοηθηθούν οι γυναίκες και οι άνδρες με αναπηρία ώστε να νιώθουν άνετα όταν εμφανίζονται στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την διαδικτυακή παρουσίαση του καιρού.

Επισημαίνεται πως οι υποψήφιοι θα ακολουθήσουν ειδική εκπαίδευση, στο τέλος της οποίας ωστόσο δεν είναι εγγυημένη η απασχόλησή τους στο βρετανικό δίκτυο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here